Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen prospectusplicht voor deze activiteit. nadenk icon
020 211 9444

Een bijzondere emissie met keuze voor iedereen

Wanneer u besluit om te beleggen in onze Eurofonds vastgoedobligatie kunt u afhankelijk van uw tijdshorizon kiezen uit meerdere looptijden. Naarmate de vervaldatum van de obligatie verder weg ligt loopt de couponrente op. Voor welke ‘maturity’ u ook opteert, uw obligatie is meteen na aankoop rentedragend, waarbij de couponrente naar rato halfjaarlijks wordt uitgekeerd. Aan het einde van de door u gekozen looptijd bieden wij u tevens de mogelijkheid tot kosteloze verlenging van uw participatie. 

Participeren als privépersoonParticiperen als rechtspersoon

 

Kies voor een korte looptijd

Is uw beleggingshorizon niet zo lang? Kies dan voor de variant met een korte looptijd van 3 jaar met een interessante rentevergoeding vanaf 6,5% per jaar.

Kies voor een hoge rente

Heeft u de mogelijkheid om uw geld voor langere tijd te investeren? Kies dan voor een looptijd van 5 jaar met een vaste rentevergoeding van 9% per jaar.

Obligaties worden gelijk na aankoop rentedragend.

 

Uw obligaties zijn meteen na aankoop rentedragend

De Eurofonds vastgoedobligatie wordt elke (nieuwe) maand op de eerste dag geplaatst. Wanneer uw inschrijving voor de 25ste dag van de maand is geaccepteerd, dan is uw obligatie op de eerste dag van de volgende maand meteen rentedragend.

De couponrente wordt twee maal per jaar aan u uitgekeerd

De Eurofonds vastgoedobligatie keert halfjaarlijks couponrente uit. De rentebetalingen worden door de onafhankelijke bewaarder (Stichting IRE) op de eerste werkdag na afloop van het halve en hele jaar uitgekeerd.

Tevreden? Dan kunt u uw participatie ook verlengen

Wij bieden u aan het einde van de door u gekozen looptijd de unieke mogelijkheid tot verlenging. U kunt dan desgewenst uw participatie kosteloos prolongeren voor een door u nieuwgekozen termijn.

 

Eurofonds berekent eenmalig emissiekosten

Per participatie rekenen wij maximaal 2% emissiekosten (afhankelijk van uw investeringskeuze) ter dekking van de gemaakte kosten. Bij verlenging van uw participatie aan het einde van de door u gekozen looptijd worden echter geen emissiekosten meer in rekening gebracht.

 

Participeer nu